In de afgelopen drie decennia zijn er per jaar steeds meer zonuren bijgekomen, gemiddeld genieten wij van ongeveer 1700 zonuren per jaar. In huis willen we het graag koel houden. Zonnestraling heeft grote invloed op de temperatuur in uw woning.

SunFolie Techniek uit Deventer ontwikkelt en produceert Climat Screen producten, een oprolbare unieke folie dat zonlicht filtert, hierdoor daalt de temperatuur in uw woning aanzienlijk.

Duurzame Daglichtfilters uit Deventer

Comfort in een prettig duurzaam huis. Climat Screen zorgt altijd voor een ideaal klimaat, het interieur is beschermd tegen fel zonlicht, u geniet van meer privacy, terwijl u het doorzicht naar buiten houdt. Het is een stijlvolle oplossing voor elke woning. De folies zijn voorzien van een ultradun laagje gehamerd metaal dat zonlicht filtert. Deze geavanceerde techniek en systemen zijn in Nederland ontwikkeld.

Rustige sfeer in uw woonomgeving
Het unieke aan Climat Screen is dat u binnen gewoon het normale lichtniveau houdt, het daglicht bereikt gefilterd uw persoonlijke woonomgeving. Ongeveer 80% van het zonlicht wordt direct weerkaatst. Op deze manier wordt uw vloer, bank of dressoir beschermd maar zorgt het ook voor een rustige sfeer in uw huis. Het gefilterde licht zorgt voor meer rust bij het kijken naar Netflix of bij het werken achter uw computer.

Cassettes en folie
De Climat Screen cassettes zijn standaard leverbaar in 4 kleuren, iedere andere RAL kleur kan op aanvraag ook geleverd worden. De folie zelf is standaard leverbaar in zilver, brons of grijs. Er is ook een black-out leverbaar in zwart of wit.

Handmatig of gemotoriseerd
Uw Climat Screen laat zich handmatig bedienen. Wilt u het optimale gemak van een 'smart home' ervaren, kies dan bij de gemotoriseerde versie voor een afstandsbediening of een app op uw smartphone. Op deze manier bedient u gemakkelijk alle schermen in alle kamers.

Standaard raamdecoratie zet zonnestralen om in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur in uw woning. Climat Screen weerkaatst juist een groot gedeelte van de zonnestralen.

In de wintermaanden zorgt Climat Screen voor een hogere isolatiewaarde, dat kan tot 25% minder warmteverlies leiden. U maakt van uw huis een duurzaam huis.

Climat Screen wordt geleverd en geplaatst via de zonweringsspecialist of een geselecteerde woninginrichter bij u in de buurt.

Meer weten over de Climat Screen systemen?