ARTIKEL

Hoe Climat Screen uw congresbeleving kan optimaliseren

We hebben steeds vaker te maken met het grillige karakter van ons klimaat. Met als gevolg snelle temperatuurschommelingen en meer hinderlijke lichtinval in gebouwen. Hoe kun je als congres- vergaderlocatie het beste inspelen op deze veranderende omstandigheden om zo toch een optimale congresbeleving te garanderen?

Klimaatbeheersingsystemen kunnen de enorme temperatuurschommelingen moeilijk opvangen en verbruiken ook nog eens veel energie. Binnenzonwering is misschien niet het eerste waar men aan denkt maar dat blijkt onterecht. De geavanceerde daglichtfilter systemen van Climat Screen bieden juist uitkomst in deze situaties en dragen in meerdere opzichten bij aan een positieve congresbeleving in de hotel- en meetingbranche.

Download leaflets

Of the five different systems a leaflet is available with all relevant information.
Download pdf leaflet:
Climat Screen Compact
Climat Screen Compact with centre roller
Climat Screen Extra Compact
Climat Screen Twin
Climat Screen Fix

Een inspirerende omgeving
Zodra zonlicht een storende factor wordt zoekt men veelal de oplossing in conventionele zonwering. Echter, conventionele zonwering kan voor een opgesloten gevoel zorgen, omdat het doek dik geweven dient te zijn om verblinding door het zonlicht te voorkomen. Climat Screen zet juist in op het vergroten van visueel comfort doordat het contact met de buitenwereld blijft bestaan. Daarnaast ondervindt men geen hinder meer van schitteringen en reflecties op beamerschermen of digitale whiteboards met als resultaat dat deelnemers zich langer kunnen concentreren. Daarmee wordt een cruciale stap gezet naar het faciliteren van een succesvolle bijeenkomst.

Fraai, strak buitenaanzicht
Dankzij de compacte omvang van de cassette zijn de daglicht-filtersystemen in bijna ieder kozijn ‘in de dag’ en ‘op de dag’ te monteren in iedere gewenste RAL kleur, met als resultaat een fraai, strak buitenaanzicht. Dit garandeert een ongewijzigd aanzicht van het gebouw. Climat Screen is leverbaar met verschillende type folies, afhankelijk van de behoefte aan meer of minder lichtdoorlatendheid en doorzicht naar buiten. Bijkomend voordeel is dat het buitenaanzicht bij ieder folietype hetzelfde is.

Meer weten over de Climat Screen systemen?